Sastojci
300g | mlevenog svinjskog mesa |
|
|
50g | pirinca |
| vegete |
| soli |
| bibera |
| lovor |
| persunov list |
4 | glavice luka |
2 | jajeta |
10kom | paprika srednje velicine |
1l | soka od paradajza |
2 kasike | brasna |
1 kasika | paprike |
Priprema
Iseci luk i persun i malo ga proprziti doliti vodu i staviti meso da se prodinsta,za vreme przenja dodati zacine.Kad se skine sa vatre dodati pirinac i ostaviti da se ohladi.U ohladjenu smesu dodati jaja i pripremljenu soju pa sve izmesati.
Papriku oprati i ocistiti,kad se ocedi puniti je mesom i redjati u dublju serpu,svaku papriku poklopiti koturom paradajza.Slozenu papriku naliti vodom otprilike trecina visine paprike .ostatak nalite sokom od paradajza.
Tako da paprika bude potopljena u soku dodati lovorov list i kuvajte na tihoj vatri dok se pirinac ne skuva.
Kada je vec skoro gotova u malo vode razmutit brasno i papriku i naliti u sos u kom se kuva paprika ostaviti da se krcka jos desetak minuta da se sos sjedini.
RUSKI:
Ингредиенты
Фарш из свинины 300г
50г риса
Vegeta
солей
перец
лавры
листовой петрушки
4 лука
2 яйца
10kom средних перца
1L томатным соком
2 столовые ложки муки
1 столовая ложка паприки
Подготовка
Cut лук и петрушку и тут-то было proprziti налить воду и поставить мясо prodinsta в процессе обжига, чтобы добавить zacine.Kad снимается с огня добавить рис и оставить ohladi.U охлаждения смесь добавить яйца и перемешать.
Вымойте и чистые перцы, когда дренаж, начиненные мясом и организовать в глубокой сковороде, накройте каждое колесо перец перец paradajza.Slozenu налить воду уровне около трети перцем. Налейте остальные томатного сока.
Таким образом, чтобы быть погружена в воду перец сок добавить лавровый лист и варить на слабом огне, пока рис не подвергнутые тепловой обработке.
Когда почти готов, но в небольшом количестве воды размешать муку, перец и залить соусом, в котором готовят перец Пусть это кипятить на медленном огне еще минут десять, чтобы объединить соусом.
Свежие комментарии